Saturday, March 26, 2011

kini di segamat

assalamualaikum.




kini aku d sgamaat la dherr..
aku esok nak g program slangkaah ke UITM kat dtaran sgaamat :)
td aku baru je date ngn balaak aku kat dpn uma pkck aku.
muahahahahah ! btape jahatnye aku kan ? :P



alar,daate jap je pon,, aku dtg sgaamaat bwk 2 org kwn bek aku
nme dorang atul n pieka..
2-2 aku sayang doe, so tade sape ley sntuh dorang ,, haha
spaanjang kat sgamat neh, aku akn pstikn dorang slamaat :)




esok aku naak tgk kos ape yg d twarkan kat UITM tuu,
sbelum tu.. aku nak gtau result spm aku yg sgt truk neh.. hahahaha
bsedia yee ! wakakaka :D



aku just dapat.....
1A [BM]
5A- [BI,MATH,AGME,SEJ,TSAWUR]
2B [BIOLOGY,CHEMIST]
2C [PHYSICS,ADD MATH]



memalukan an ? haaisshh~
arwak mak aku mst kcewa.. hhmmm
maak, adk mntak maaf sbb tak dpt bg yg ag baik.. i am fail,mom
aku rase bsalah ngn dri aku la sbnanye.. sigh~





takpe la, yg pnting skarang aku kene usaha la kan ?
mhon ape yang ad.. klau dpt, wat kputusan smde nak pegi o tak
aku haarap aku dpt la ape yg aku nak..

aku mau kos undang2.
naak jadi pguam yg hebat !
ceewaaahhh, smpai gitu skali an ? wakakaka


klau tak pon, aku nak amik tessle je.
taakpon, amik ape2 kos yg libatkan kire2..
wwooaaahhh ! mmg aku sgt suke.. hehehe.




aku harap Tuhan tlg mkbulkn doa aku..
aku nak tebus sumenye..
klw msuk u n dpt kos undg2,aku nak stdy gile babeng
aku mau dpt gaji bgus wokk ! nak tnggung abaah aku :)



aku nak arwah mak aku bngge ngan aku ..
aku nak orang yg ktuk2 aaku tuu, tbeliak tgk aku nnti..
tgk la nnti okayy ?
i really2 mean it ! wwooaaahhhh !
thats my spirit ! wakakakakakaka



da la, pnt la nak taip nehh.
lenguh tgn aku la dherr. hee~
gud nyte all bloggers :)

Monday, March 21, 2011

sangat masyuk !

assalamualaikum..


aku nak share psal hang out hri neh. huhu
aku kua ngn syida n dak2 plkn dy gak. haha
sume nye gile2 remaje.
hotak mcm aku je. huhu :P


aku mg suke la dapat kua hari neh kan.
tambang pegi,rm2.30
tambang balik, rm2.90

kiteorg jalan2 sajee,tak tgok wayang pon..
tibe2 aku rase malas lak. hahaha
atau dlm bhse sbenar,aku ni tak thn sjuk dlm cinema laa :(
ksian an ? hahaha


then,makan kat food court.
aku spend rm6.30 tuk nyonya curry laksa.
fuuhh , sedap ! haha, tp aku ttp lapa gak lpas tu. wakaka
then, aku spend rm2.50 tuk jus mngge,
wooaahhh ! aku ase,ni agk mhal la. haha
tekak aku manjang je haus. :p


then,aku spend ag rm8.50 tuk cincin at sinma.
aku klau g sinma,mne ley tgok sajee kan. mst la mau beli.
tup2,cincin aku yg same mcm syida tu tanggal lak.
haddoi,mmg mmbzir la ==''



msuk watson .
smate2 mau crik akk ipar aku punye coklat. gilee kan ? haha
org g watson crik brg2 kperluan,aku ? crik coklat? hihihihi
then,jumpe. smbil tu,aku bli la kinder bueno.
aku spend rm3.50



then,kiteorg jln lg. huhu.
tawaf 1 city square tu. haha
then,main game la dherr .
huhuhu. aku hbzkan rm2.50 kat sane.
main tgame keta and aku menang doe.dpt tmpat 1st. haha
syida dpt 2nd. huhu



then,kua tuu,kiteorg jln lg smpai kaki ase mau tcabut.
lepas tuu,aku g sinma lg.
bli cincin yg sme mcm yg tanggal td tuu.
and aku bli gelang and sepit rmbut gak.
aku spend kat cniy,rm8.50



sbelum balik,teman kwn syida g kastam jap.
dy g toilet.aku n syida g kfc. bli wedges n snack box je
aku spend rm8.00 kat kfc
pastuu,aku n syida tggu bas,da nak mgrb bru la ada. haha

smpai uma syida da mgrb and aku makan lagi.
mak dy msak mee hoon goreng and wat air nescafe coz ad owg dtg uma dy.
wwwooaaahhh ! mlantak je aku 1 hri neh.


pastu,abah pon smpai.
aku msuk keta n trus btolak ke dtaran jb. hahahaha
makan steamboat lak ! aku spend rm18.50 jee
then,aku ade gak gaduh ngn ank sdare aku.
dy mnum air aku ! germnye ! hahaha
tp last2,aku dpt balik air aku. pdan muke aziq. hehe



pas siap mkan,aku n fmly pon balik uma.
penatnye bjalan. haha
aku spend hri ni byk jugakla.
bile aku da kire2,AKU SPEND RM63.50


gilee kntang an ? hahaha
aku nak bgtau kat sni.


AKU MMG BROS BAB2 MAKAN. ! HAHA. AND SSNGGUHNYE AKU MMG KUAT MKN DOE !
DUET AKU BANYAK HBES KAT MAKAN SAJEE. HUHU.
AKU BIJAK SAVING BAB2 BRG SHJE. HEHE :)
HARAP SUME MAKLUM YE.



thnx coz bce entry neh. sori klw mmbosankan. huhu (^,^)''