Monday, March 21, 2011

sangat masyuk !

assalamualaikum..


aku nak share psal hang out hri neh. huhu
aku kua ngn syida n dak2 plkn dy gak. haha
sume nye gile2 remaje.
hotak mcm aku je. huhu :P


aku mg suke la dapat kua hari neh kan.
tambang pegi,rm2.30
tambang balik, rm2.90

kiteorg jalan2 sajee,tak tgok wayang pon..
tibe2 aku rase malas lak. hahaha
atau dlm bhse sbenar,aku ni tak thn sjuk dlm cinema laa :(
ksian an ? hahaha


then,makan kat food court.
aku spend rm6.30 tuk nyonya curry laksa.
fuuhh , sedap ! haha, tp aku ttp lapa gak lpas tu. wakaka
then, aku spend rm2.50 tuk jus mngge,
wooaahhh ! aku ase,ni agk mhal la. haha
tekak aku manjang je haus. :p


then,aku spend ag rm8.50 tuk cincin at sinma.
aku klau g sinma,mne ley tgok sajee kan. mst la mau beli.
tup2,cincin aku yg same mcm syida tu tanggal lak.
haddoi,mmg mmbzir la ==''



msuk watson .
smate2 mau crik akk ipar aku punye coklat. gilee kan ? haha
org g watson crik brg2 kperluan,aku ? crik coklat? hihihihi
then,jumpe. smbil tu,aku bli la kinder bueno.
aku spend rm3.50



then,kiteorg jln lg. huhu.
tawaf 1 city square tu. haha
then,main game la dherr .
huhuhu. aku hbzkan rm2.50 kat sane.
main tgame keta and aku menang doe.dpt tmpat 1st. haha
syida dpt 2nd. huhu



then,kua tuu,kiteorg jln lg smpai kaki ase mau tcabut.
lepas tuu,aku g sinma lg.
bli cincin yg sme mcm yg tanggal td tuu.
and aku bli gelang and sepit rmbut gak.
aku spend kat cniy,rm8.50



sbelum balik,teman kwn syida g kastam jap.
dy g toilet.aku n syida g kfc. bli wedges n snack box je
aku spend rm8.00 kat kfc
pastuu,aku n syida tggu bas,da nak mgrb bru la ada. haha

smpai uma syida da mgrb and aku makan lagi.
mak dy msak mee hoon goreng and wat air nescafe coz ad owg dtg uma dy.
wwwooaaahhh ! mlantak je aku 1 hri neh.


pastu,abah pon smpai.
aku msuk keta n trus btolak ke dtaran jb. hahahaha
makan steamboat lak ! aku spend rm18.50 jee
then,aku ade gak gaduh ngn ank sdare aku.
dy mnum air aku ! germnye ! hahaha
tp last2,aku dpt balik air aku. pdan muke aziq. hehe



pas siap mkan,aku n fmly pon balik uma.
penatnye bjalan. haha
aku spend hri ni byk jugakla.
bile aku da kire2,AKU SPEND RM63.50


gilee kntang an ? hahaha
aku nak bgtau kat sni.


AKU MMG BROS BAB2 MAKAN. ! HAHA. AND SSNGGUHNYE AKU MMG KUAT MKN DOE !
DUET AKU BANYAK HBES KAT MAKAN SAJEE. HUHU.
AKU BIJAK SAVING BAB2 BRG SHJE. HEHE :)
HARAP SUME MAKLUM YE.



thnx coz bce entry neh. sori klw mmbosankan. huhu (^,^)''

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)