Thursday, June 30, 2011

finding 4 futsal team =====

assalamualaikum.





haiyoo...
sbg member of grup F yg brtnggungjwb (knonnye) , aku crik la dak2 yg nak main futsal.
since takde yg twar dri.


and we decide to take hani to join our team.
nak wat mcm ne, itu je yg mampu~~



aku tak harap menang.
just nak attend sume aktiviti je..
saje nak sebokkan dri. :)



i want to be an active gurl just like before :)
can i ?
yes,of course i can babe ! huu~




klau menang tuu mlik team kiteorg, aku bsykur.
klau bukan, aku redha. :)



adat bertanding. ade mng,ade klah.
klau sume mng, sape nak klah.
kan?

Thursday, June 23, 2011

terasing

assalamualaikum.



hye.
hehe.
aku,ase terasing.




kesian kan?




hey,tlg pham.
aku mention psal kau.




tlg pham, bley?



jgn nak loading sgt la kan.
kunk otak kau jem seumur idup,baru kau tau erti pnyesalan kan.






aku mrah kau.
sbb kau, tak pham ape aku nak bg.
sbb kau,tak pham ape yg ptut kau buat.
sbb kau,tak bg respon lngsung.





hey, !
aku bukan hamba abdi kau.
yg nak care sal kau sntiase.




tapi.
aku ni, bintang.
yg salu org tak hargai chaye yg aku bg.




i'm done.

Wednesday, June 22, 2011

happy ^^,,

assalamualaikum.



tak sampai 24 jam kan?
da ade yg baru. haha




aku mmg takde kje nak update blog je sentiase.
btw, this my lovely blog will be my bestie 4 eva ! :)





he said : SYG KAU WEYY



and i feel like .. ''oh,gosh ! u make my heart beats faster..sounds like...dupdap,dupdap. 1 beat per half in second. haha'' .
hehehhe.. my face flushed in pink. ^^,,
really. i am shy rite now.



OMG ! help me.
i am super dupper shock .
hahaha. yeehhhaaaa !





thanks dude ! nice to know u .
n thanks 4 being my r*****e
hee~ tc dear.

i just dont.

assalamualaikum.




i just dont understand.


what i am feeling rite now.
what i am worrying about.
what i am concerned about.




sigh~~~




i just dont understand.





what's happening rite now.
why are these thing influence me.
who is the guy.
what are inside his mind,his heart.





i am really.
just dont understand.


and i..




cannot stand anymore. ==''

Monday, June 20, 2011

padan muke aku ==''

assalamualaikum..



haa, tajuk kat atas tu.
ape agaknye aku nak share ek?
hhmm. tak pham doe. pale aku tak ley pkir gile..



nak kate aku tak puas haty, aku ase takde mcm tuu.
nak kate aku puas haty,aku rase marah.



aku try gak pham ape yg jadi sjak akhr2 ni.
huu~. aku ag byak mngeluh daripada relaks.
ntah pape ==''



tak yah la nak gduh sgt kan?
n jgn la msam muke sgt kan?
siyes, aku tak suke mcm tu..
kite sume kan bley baik2 n kjesame mcm biase..
apee la msalahnye kan? hm.





sgt2 tak pham doe.
be professional,ok?




tak kesa la sape pon kau.
kau ade ape pon.
yg penting,keputusan muktamad.
plish respect my decision . :)




ape pon jadi,aku syg membe2 aku.
semua ok.
tapi,syg ade batasnye. peace ^^,,

Sunday, June 12, 2011

islamic week :)

assalamualaikum...




aku nak share psal islamic week kat uitm yg aku syg ni...
cehh ! syg la sgt kan.. hehehe.
actually,aku baru nak stat syg uitm ni.. huhu~~
nak tau tak uitm mane ?
ahaha, of coz la *UITM KUANTAN . hee~




1st of all, aku nak share apee yg jadi.
hehe.. mule2,pg2 adee ptandingn nasyid bagi siswa :)
n then,adee ptandingan tilawah..
pnyertaan nasyid siswa mmg cool gile ! rmai syiot yg masuk.. huu~
sumenye sore sdp... haiyoo,,jles + cair d watnye. ahaks !




then,adee pjumpaan ngn ahli JPK sekejap.
JPK * ni,organisasi mcm MPP gak la..
nak tau ape JPK ni? bce la entry smpai hbis ok...
JPK adee bg borang bg sape yg minat nak jd slah soang dpd dorang
so,,aku n adee rmai ag amik tmsuk aina,yii n zati. yeehaa~
sape yg amik borang tuu,kne perkenalkan dri,, ni kire mcm promote diri la,,
eh,,yeke ? myb,i guess. haha.
aku punye la menggeletar,mcm nak tercabut ltut aku. haha.
yg hani n aina,relaks je la aku tgk. hehee ~ tp dlm hati dorang? tet..
yg zati lak,mcm kne kejar hantu, haha !
laju gilee dy pkenalkan dri,,mmg marathon btul minah ni.




then,,break jap tuk solat zhur..
lepas solat zhur,adee ptandingn busana muslimah.
tau tak ape kebende tuu?
e2 ptandingn fesyen muslimah :)
sumenye cntik2,,chumell2 n hot gile.. huu~
jeles gak aku ngn dorang sume..huu~
maklumla,,,aku kan tak cantik :'(




then,,adee ptandingn nasyid siswi .. pnyertaan sgt tak mmberangsangkan mse mule2..
tapi,,,lepas pkul 2,,rmai plak kumpulan baru yg daftar ! hee~
ngn aku2 skali masuk . haha ! tak senonoh btul.. aku masuk ngn yii :)
yii is my best partner in my life,u know. hee~ n i love her so much..
kiteowg main tibai je nyanyi lagu sumaiyyah. haha.
dgn name grup yg takde,aku bantai g depan n nyanyi.
mse praktis,,suare relaks je.. haha.
mase ngah wat betul2 kat dpn senior n batch aku,,bapak ah ! suare mcm katak ! haha





nasyid adee 10 grup kot aku ase.. n yg menang ad 5 or 6 je :)
n sememangnye,aku tak menang la kan? haha.
n aku nak ucap thnks kat housemate aku yg support mase aku n yii nyanyi nasyid td.
they are so nice n awesome ! i love u guys,,i really do love u all ! <3





even tak menang ape2,aku ase bangga la.
sbb at least,aku join gak aktiviti kat uitm kan?
drpd tak join langsung? kan teruk tuu bunyinye. hehe.




1 more thing,,aku harap aku terpilih utk JPK la kan?
sni aku bgtau JPK tuu apee..ksian btul la korang ni.. haishh ~~ hehee~
JPK tuu:
JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR **
lawak je kan? hahaha. aku yg trejal nak msuk menatang tu? haha.
doa la supaya nasib aku baik. hehehe





if i am chosen in that organisation,i wont promise anything.
BUT......
i will try my best to make all the programs work ! can u get it dudes?
huhuhu.. i really want to be a part of that organisation.
why? becoz i want to plan something newer n more awesome to make our campus's programs more enjoyable and memorable :)
thats more like it buddies ! ehehe.




so,,do pray 4 me okayy ?

Wednesday, June 8, 2011

assignment pertama ==''

assalamualaikum...



haiyooo... baru hari pertama,da ade assignment. huu~
assignment dy bagi hari senin n kne bentangkan hari rabu .
wow , wwwoooaaahhhh ! da mcm apee lak. beriye gile blaja. hahax




nak tau tak apee assignment nye?
READ HISTORY OF MALAYSIA,PRE-HISTORIC AGE,FORMATION OF MALAYSIA AND HISTORY OF MALACCA.
aaahhhhaaaa ! pening da pale aku.
dia nak ,bile dy tnye nnti,kiteorg (grup *) dpat jawab. hehe



aku ngn dak2 grup aku beriye la hfal mcm nak rak.
upenye....dy bukan tnye sorang2 pon mcm nak interview tuu. haha
dy just nak adee volunteer yg explain sume bnde tuu..
luckily my group have many volunteers :D
dalam hati aku berkata ''SELAMAT AKU,TAK PYAH NAK GELABAH AG'' . haha.
teruk gilee. ish3... ntah pape ==''





okay,,,habis psal 1st assignment tuu.
hee~




aku ase,,,blaja asasi undang2 neh ssh, tapi...
kalau la kite usaha lbey,tntu leh survive pnye ! chill la beb ! haha.
aku gak pkir positif je
okayy,fine. myb many students among us,can talk in english fluently.
but,, thats not the ticket 4 them to get success in this foundation of law.




aku tak nak ktuk sape2 dlam blog aku sbb, ape pon,,,,
aku gak mnusia biase n byk wat silap.
so,,aku just amik pngajaran je drpd sume yg jadi kat skeliling aku..





for those who are not very fluent in english (including me),
dont worry n be happy :)
everyone has their own uniqueness so,,dont think when we cant speak english fluently,,
we cant success in law .




all the motivation words above are also directed to myself. hee ~~
honestly,i am not so gud in english..
but at least, i am trying to improve it.
so,,do support me, okay ? ;)