Wednesday, June 8, 2011

assignment pertama ==''

assalamualaikum...



haiyooo... baru hari pertama,da ade assignment. huu~
assignment dy bagi hari senin n kne bentangkan hari rabu .
wow , wwwoooaaahhhh ! da mcm apee lak. beriye gile blaja. hahax




nak tau tak apee assignment nye?
READ HISTORY OF MALAYSIA,PRE-HISTORIC AGE,FORMATION OF MALAYSIA AND HISTORY OF MALACCA.
aaahhhhaaaa ! pening da pale aku.
dia nak ,bile dy tnye nnti,kiteorg (grup *) dpat jawab. hehe



aku ngn dak2 grup aku beriye la hfal mcm nak rak.
upenye....dy bukan tnye sorang2 pon mcm nak interview tuu. haha
dy just nak adee volunteer yg explain sume bnde tuu..
luckily my group have many volunteers :D
dalam hati aku berkata ''SELAMAT AKU,TAK PYAH NAK GELABAH AG'' . haha.
teruk gilee. ish3... ntah pape ==''





okay,,,habis psal 1st assignment tuu.
hee~




aku ase,,,blaja asasi undang2 neh ssh, tapi...
kalau la kite usaha lbey,tntu leh survive pnye ! chill la beb ! haha.
aku gak pkir positif je
okayy,fine. myb many students among us,can talk in english fluently.
but,, thats not the ticket 4 them to get success in this foundation of law.




aku tak nak ktuk sape2 dlam blog aku sbb, ape pon,,,,
aku gak mnusia biase n byk wat silap.
so,,aku just amik pngajaran je drpd sume yg jadi kat skeliling aku..





for those who are not very fluent in english (including me),
dont worry n be happy :)
everyone has their own uniqueness so,,dont think when we cant speak english fluently,,
we cant success in law .




all the motivation words above are also directed to myself. hee ~~
honestly,i am not so gud in english..
but at least, i am trying to improve it.
so,,do support me, okay ? ;)

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)