Sunday, June 12, 2011

islamic week :)

assalamualaikum...




aku nak share psal islamic week kat uitm yg aku syg ni...
cehh ! syg la sgt kan.. hehehe.
actually,aku baru nak stat syg uitm ni.. huhu~~
nak tau tak uitm mane ?
ahaha, of coz la *UITM KUANTAN . hee~




1st of all, aku nak share apee yg jadi.
hehe.. mule2,pg2 adee ptandingn nasyid bagi siswa :)
n then,adee ptandingan tilawah..
pnyertaan nasyid siswa mmg cool gile ! rmai syiot yg masuk.. huu~
sumenye sore sdp... haiyoo,,jles + cair d watnye. ahaks !




then,adee pjumpaan ngn ahli JPK sekejap.
JPK * ni,organisasi mcm MPP gak la..
nak tau ape JPK ni? bce la entry smpai hbis ok...
JPK adee bg borang bg sape yg minat nak jd slah soang dpd dorang
so,,aku n adee rmai ag amik tmsuk aina,yii n zati. yeehaa~
sape yg amik borang tuu,kne perkenalkan dri,, ni kire mcm promote diri la,,
eh,,yeke ? myb,i guess. haha.
aku punye la menggeletar,mcm nak tercabut ltut aku. haha.
yg hani n aina,relaks je la aku tgk. hehee ~ tp dlm hati dorang? tet..
yg zati lak,mcm kne kejar hantu, haha !
laju gilee dy pkenalkan dri,,mmg marathon btul minah ni.




then,,break jap tuk solat zhur..
lepas solat zhur,adee ptandingn busana muslimah.
tau tak ape kebende tuu?
e2 ptandingn fesyen muslimah :)
sumenye cntik2,,chumell2 n hot gile.. huu~
jeles gak aku ngn dorang sume..huu~
maklumla,,,aku kan tak cantik :'(




then,,adee ptandingn nasyid siswi .. pnyertaan sgt tak mmberangsangkan mse mule2..
tapi,,,lepas pkul 2,,rmai plak kumpulan baru yg daftar ! hee~
ngn aku2 skali masuk . haha ! tak senonoh btul.. aku masuk ngn yii :)
yii is my best partner in my life,u know. hee~ n i love her so much..
kiteowg main tibai je nyanyi lagu sumaiyyah. haha.
dgn name grup yg takde,aku bantai g depan n nyanyi.
mse praktis,,suare relaks je.. haha.
mase ngah wat betul2 kat dpn senior n batch aku,,bapak ah ! suare mcm katak ! haha





nasyid adee 10 grup kot aku ase.. n yg menang ad 5 or 6 je :)
n sememangnye,aku tak menang la kan? haha.
n aku nak ucap thnks kat housemate aku yg support mase aku n yii nyanyi nasyid td.
they are so nice n awesome ! i love u guys,,i really do love u all ! <3





even tak menang ape2,aku ase bangga la.
sbb at least,aku join gak aktiviti kat uitm kan?
drpd tak join langsung? kan teruk tuu bunyinye. hehe.




1 more thing,,aku harap aku terpilih utk JPK la kan?
sni aku bgtau JPK tuu apee..ksian btul la korang ni.. haishh ~~ hehee~
JPK tuu:
JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR **
lawak je kan? hahaha. aku yg trejal nak msuk menatang tu? haha.
doa la supaya nasib aku baik. hehehe





if i am chosen in that organisation,i wont promise anything.
BUT......
i will try my best to make all the programs work ! can u get it dudes?
huhuhu.. i really want to be a part of that organisation.
why? becoz i want to plan something newer n more awesome to make our campus's programs more enjoyable and memorable :)
thats more like it buddies ! ehehe.




so,,do pray 4 me okayy ?

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)