Saturday, July 16, 2011

lovely besday, thanks housemates

Assalamualaikum,



yeayh ! da 18 tahun :)






nek, kek yg tyra,yana n nano blikan tuk kiteorg. name aku ,tyra tulis. name bie, yana yg tulis. n name anis, nano yg tulis. cntik kan kek ni? malangnye, tak habis pon. kiteorg simpan tuk bekfes pagi esoknye. haha.






p/s : jgn la wat aku terharu lagi bley tak ? :'D
siyes, aku syg korang doe. housemates terbaik bagi aku. love u all.





*terharu + hepi

lovely frens and myself



neh, time aku dlm bas. mase ni, baru je lepas amik gambar klas. haha. nmpak sgt aku gile kamera.



neh, adli. dy sangat senget n fun la kwn ngn dy. aku pggl dy abg sbb perangai dy mcm abg ngah aku :)



ni namenye ''tangkap muat'' . amik gambar time pkcik bas dah nak jalan. hehe.



this is hani, my cousin . or, my soul mate. haha. she is cute rite ? ^^,,



yeah ! this is my craziest classmate i think so. haha. she's so funny, a lil bit clumsy but, she is fluent in english.



aku a.k.a yaya a.k.a zura suke sgt amik gmbar peluk tiang . :p



ini, wan nurul hidayah. rmai pggl dy, dayah. tapi, aku suke pggl dy ''wan'' coz this name reminds me bout someone . sopan kan dy ? hehe.



haa, yg neh aku paling suke sbb scene paling mnarik la kot. mane la ade org nak wat mcm aku ? dduk kat rmput kat kampus pdg lalang time tgah2 rmai org n then, amik gmbar. haha. sumpah sempoi gilee. tapi, ade aku kesa ? :p



yang pegang bear, suria. atau sng citer, miss mtahari. hehe. baju krung yg ayu semacam je tuu, along. yg tdung kelabu n muke excited tuu, dya. capak lak yg baju kuning tuu. n that speky gurl yg cute tuu, nadia. but i call her nad :)



suria , tak habis2 nak pegang bear. haha. capak lak, senyuman yg mmg khas buat iklan colgate. haa, yg tersepi kat tepi tuu, kina. dy kalau ketawe, mmg besh dgar. hahaha








thats all. nmpak kami semua mcm adik beradik tak ? jwpnnye mst la ye ! we're big family :). i love them very much.

memori dalam 1

Assalamualaikum.




neh, cerita aku mase makan kat the chicken rice shop. sedap wok ! hehe. yg aku nak tnjuk, gmbar je la. bagi korang jeles ;p








neh aku ngah ternganga nak makan mee kari. hehe




mknn neh namenye ''nyonya pai tee''



yang neh, rainbow delight. haa, aku suke gile mnum bnde alah ni. sbb ape? sbb ade nata de coco. haha.



jeng,jeng,jeng ! neh la rupe mee kari yg aku mkn tuu. tapi time neh aku da mkn separuh la. haha.



ni, pic aku berdiri dpn kfc. tapi tak la obvious sgt nmpk aku berdiri kat situu. kang kantoi plak kan. haha.




thats all aku nak tnjuk :)

Thursday, July 14, 2011

sweet 18

assalamualaikum.



sumpah aku terharu.
thannks to all my housemates .
luv u all.


now,i am no longer under age anymore.
yeehhaaa! hehe.


dear Allah, please.
i hope 4 ur blessing in my life.
show me the right path.
dont let me go abstray.




mom, i really miss u.
can u please come back n hug me ?
laugh with me.
i am really, miss u.



miss ur cook.
miss ur face.
miss ur words.
miss everythin bout u.



mom, hope u rest in peace.


adik love u mak.
u will always ,in my HEART.




*crying