Saturday, July 16, 2011

lovely frens and myself



neh, time aku dlm bas. mase ni, baru je lepas amik gambar klas. haha. nmpak sgt aku gile kamera.



neh, adli. dy sangat senget n fun la kwn ngn dy. aku pggl dy abg sbb perangai dy mcm abg ngah aku :)



ni namenye ''tangkap muat'' . amik gambar time pkcik bas dah nak jalan. hehe.



this is hani, my cousin . or, my soul mate. haha. she is cute rite ? ^^,,



yeah ! this is my craziest classmate i think so. haha. she's so funny, a lil bit clumsy but, she is fluent in english.



aku a.k.a yaya a.k.a zura suke sgt amik gmbar peluk tiang . :p



ini, wan nurul hidayah. rmai pggl dy, dayah. tapi, aku suke pggl dy ''wan'' coz this name reminds me bout someone . sopan kan dy ? hehe.



haa, yg neh aku paling suke sbb scene paling mnarik la kot. mane la ade org nak wat mcm aku ? dduk kat rmput kat kampus pdg lalang time tgah2 rmai org n then, amik gmbar. haha. sumpah sempoi gilee. tapi, ade aku kesa ? :p



yang pegang bear, suria. atau sng citer, miss mtahari. hehe. baju krung yg ayu semacam je tuu, along. yg tdung kelabu n muke excited tuu, dya. capak lak yg baju kuning tuu. n that speky gurl yg cute tuu, nadia. but i call her nad :)



suria , tak habis2 nak pegang bear. haha. capak lak, senyuman yg mmg khas buat iklan colgate. haa, yg tersepi kat tepi tuu, kina. dy kalau ketawe, mmg besh dgar. hahaha








thats all. nmpak kami semua mcm adik beradik tak ? jwpnnye mst la ye ! we're big family :). i love them very much.

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)