Saturday, July 16, 2011

memori dalam 1

Assalamualaikum.




neh, cerita aku mase makan kat the chicken rice shop. sedap wok ! hehe. yg aku nak tnjuk, gmbar je la. bagi korang jeles ;p








neh aku ngah ternganga nak makan mee kari. hehe




mknn neh namenye ''nyonya pai tee''



yang neh, rainbow delight. haa, aku suke gile mnum bnde alah ni. sbb ape? sbb ade nata de coco. haha.



jeng,jeng,jeng ! neh la rupe mee kari yg aku mkn tuu. tapi time neh aku da mkn separuh la. haha.



ni, pic aku berdiri dpn kfc. tapi tak la obvious sgt nmpk aku berdiri kat situu. kang kantoi plak kan. haha.




thats all aku nak tnjuk :)

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)