Tuesday, September 27, 2011

my bad !

assalamualaikum...





kat sini,aku tak nak citer sal keburukan org lain.
tak baik mehh.
aku just nak share psal ''my bad'' .
hahaha.



carry mark aku:
BEL313- 64.5/70
CTU081- 30/40
LAW016- 29/40
LAW038- 16.5/20
LAW012- 25.5/40


teruk kan? hhmmm.




and this is my target actually :

A - CTU081, BEL260, BEL313
B - LAW016, LAW038
C - LAW012, CSC134






this is just the targets.



result tak kua ag pon sbb now still in final exm week. huhu
aku dah ptus hrap on csc134 ekceli.



hrapan terakhr tuk betulkan balik pointer aku, 1 je..
5 papers had done. so, there is only 1 more paper left.
''LAW012''




the last hope for me to safe my pointer.






ya Allah, bagilah aku llus sume subjek.
aku tak snggup nak ulang semule ape2 paper.
sbb sem dpn...
fuyooooo !



LAGI MENCABAR.
double assignments,double tutorials,double lectures..

double,double n double. hahaha




everything are DOUBLE 4 next sem :)




i loike ! new adventure.
yeeeehhhaaaa !

Tuesday, September 6, 2011

HANTUUUU BONCENG !!

assalamualaikum..



hahaha. blog title kat ats tu je,korang msti la dpat teka kan ?
heee. haaa, betul la tu !
aku mmg tgk wayang citer ni pon.



sumpah lawak gile.
aku tgk 4 sept dgn abg emi,hani,adik n zati.
huhuhu.



aku smpai mega mall pkul 4.
nak beli tiket 4.30 ptg,PENUH
nak beli 6.30 ptg,PENUH.
nasib baik, pkul 8.30 MLM, TAK penuh.
hehehehe.




in this movie, leh bg pngajaran kat mat rempit.
so,kirenye movie neh ade la moral value yg brgune utk kite sume.
n then, remaja ptot tgk movie ni dri perspektif yg lain.
jgn main bantai gelak je tp tak dpt output pape.
mak aih,, rugi wehh klau mcm tuu.




sesak gile dlm cinema tuu.
smpai ade yg bertekak psal sit.
fuuhhh ! mmg cter neh gempak sgt la kan smpai nak bgduh2.
hahahaha.




pecah perut tgk movie neh.
dah mcm ape je.
aku tergelak2,terkekek2.
astghfirullahalazim... ish3.
teruk btul la ank dara sorang nehh.



yg penting,pale otak aku yg ksut neh, reda la skit.
at least, kurang gak tension aku kan.


n now, fokus kat final exam lak.
no more time to enjoy and play around with messy things.





RAZURA BINTI SAMSUDIN : be prepared 4 your final.


p/s: pointer bgus, dpat la keta dpd my eldest brother,ALONG. hehe
that what he was promised :)

Saturday, September 3, 2011

habisnya cuti :'(

assalamualaikum.



hhmm. cuti dh habis. n today, 3 sept 11' ,i have to go back to kuantan.
sedihnye.
nak cuti lelame lagi.
haddoi..



but, nak buat mcm ne.
mmg cuti seminggu je. aku nak lelebih lak.hehehe

raye taun ni, taun ketige mak xde .
tapi aku redha.


''setiap yg hdup psti akn mrasai mati''




yg aku bangga, raye, aku masak ape yg mak aku salu msak. yeehhaaa !
mission complete meh !



raye ni pusing2, collect duet.
aku, still dpat byk ag. hehe



n tak disangke, aku dpat number seseorg
yg aku sngke kiteorg takkan btgur lagi smpai bile2.



but akhirnye, stelah 5 taun aku tggu.
huuu. gembire la syiott !



but,hati aku.
ape yg hati aku ase,ape yg hati aku nak.
aku tak dpat tafsir.


aku tak dpat lupe dy lagi.
dah 5 taun.




perasaan tu, masih tertinggal.





*awak,maafkan saya.
sy msh lagi cube lupekan dy.
wlaupon ssh.
ia dah mkn mase 5 taun.