Monday, October 17, 2011

alasan biasa.

assalamualaikum.



hari ni, aku nak share psal alasan2 biasa yg org bg klau dia nak putuskan hbungan.
senang citer , CLASH lahh. hehe.



baik pompuan,baik laki.
kite sume same je. takde org yg sempurna.
yg sempurna, Allah je.



1. tak cukup baik. haa,yg neh dah common sgt org bagi. selalu dy akan kata ''saya tak cukup baik utk awk'' . ape ke pndai nah la kau ni. human keeps change rite? so,dah tak reti2 ke nak berubah smentare ade mase?




2.tak layak utk si dia. ha,ni lagi best ayat kau kan. kau tau tak, kite sume same je kat mata Allah. so,mne plak timbul soal kau layak tuk dia ke tak? haishh~




3.nak fokus study dulu. yg neh,kite kne tgk jugak. klau lahh dia mmg jenis nerd and ulat buku,mknenye dy betul lahh tu. tp,cube bygkan klau dy neh jnis kaki enjoy,buku pon ntah ke mne. logik ke alasan mcm tuuh ? klau kne kat btg idung aku, maunye aku hempuk kau pkai kuali !



4.takde jdoh. ha,yg neh mmg aku nak hentam hbis2. kau siapa nak ckp soal jdoh? kau tuhan ke? lu ni bikin gua panas je. jodoh tuh kat tgn Allah okayy !



5.teringat kekasih lame. setuju tak klau aku kate,alasan neh pompuan yg selalu gune ? mmg lah, sbb pompuan kan ssh skit nak let go. tp,cube pkir balik. buat ape lagi nak terhegeh2 kat EX kau? membazir kau tau tak.






korang setuju tak dgn ape yg aku taip ni ? betul kan ? mesti most of us dah penah dgar alasan2 mcm ni. manusia. mmg lah bnyak bg alasan.



p/s : entry ni, aku terpikir nak post sbb aku bru terpikir psal relationship aku yg lepas. so, jadikan lah teladan. n aku pon tak lupe gak nak ingtkan diri aku sndri. jnji2 mnusia ni, ade yg tak bleh pcye. janji setakat di mulut je,tak gune. kne ade hitam putihnye. :)

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)