Tuesday, October 18, 2011

pelik ==''

assalamualaikum.



aku knal sorang mmat neh.
throuh facebook. haishh, laman soSIAL lah kate kan. haha


aku tak perasan plak mamat ni rupenye 1 tman ngn aku.
mmg aku tak penah nmpak pun btang idung dy.
klau dah btang idung pon tak nmpak, apetah lg nak nmpak bulu idung dy kan?
okay,okay. tak lawak. haha.



nama dia, ehem. ehem. rahsia lahh. haha
senang citer, mr. KH. *KH ni bukan kemahiran hidup ok.


dy mcm selalu stalk psal aku. dy tau uma aku katne.
dy tau kwn baik aku sape.
dy tau aku selalu merayau dgn sape.


err ==''
pelik kan?
aku tak knal dy.
tapi dy.. emmm.



then, dy kate, dy kwn baik dgn abg kpd mmbe aku.
mmbe aku ni nme dia, pieka.
and abg pieka ni dlu ex aku. huhu.


alamak. dah sudah. cam mano ni?
so, aku pon trus trg je lahh.
aku kate lahh yg kwn baik dy tuh ex aku.



dy plak senang je kate :
''kalau sy couple ngn awak,msti abg pieka tuh bengang kan?''



dlm hti aku.
*eh,eh mamat ni. aku dah tak pkir lg dah. kau plak sebok nak try2 line ksong. dah lah aku tak knal kau. then,kau ceroboh idup aku. ciskek lahh kau nii.



p/s : aku tak lahh bnci mamat ni. alah,,lgpon kan kiteorg sekampung. cume aku tak suke org yg stalk2 aku ni. nnti aku tak selesa. and klau mamat ni bace lahh entry aku kali ni, minta maaf ok. byk lagi cara lain kau bleh gune klau kau nak tau ape2 psal aku. sorry, maybe i am too honest. but remember. ''honesty is the best policy'' :)






#jgn dekati aku. krne aku, MASIH BELUM bersedia. jgn mngharapkan perhubungn yg mlebihi seorg rkan. sbb nnti pasti, kau akn kcewa. :)




(ade lagi. pling tak bleh blah, dy kate aku sombong. and psal tuh lah aku tak knl dy tp dy knal aku. cickek lg skali tuk kau. hihi)

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)