Tuesday, November 15, 2011

sekali lagi.

assalamualaikum.




ye, aku tau.
hidup susah tu akan mule lagi. tak lme je lagi.
4 hari je lagi.


aku tau. aku akan jauh dgn family aku lagi.
alah , tak lame je pon. 5 bulan plus2.
haha.


aku pergi nak belajar, bukan main2.
n by the way,aku dah dpat jadual utk group aku next sem.
errr. jadual dia,okayy la gak.
klas mlm ade 2 hari je :)







*sori klau tak nmpak. aku mmg saje nak bg korang bute . haha =,=






and groupmates aku,byak yg terkeluar.
sbb ade budak2 baru yg masuk. hhmm
takpe lah kot. mungkin bkn rzeki. tapi,aku sdeh lah jugak.
and now aku cume harap,isi rumah aku tak berubah.
aku sayang housemates aku yg lme.




sekali lagi, aku akan lalui hidup yg sme.
cuma bezanya, aku lagi beriye2 nak belajar.
hihi.




sekali lagi,
aku akan belajar smpai pagi2 buta.
menangis bila ada msalah. menangis bila rndu kat fmly.
lain nya cuma, aku akn rndu dia. haha.





sekali lagi,aku akan balik kuantan semula.
create new memory kat kuantan. yeeehaaa !




tak sbarnye, nak lalui proses ''sekali lagi'' tuh. :)

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)