Sunday, December 18, 2011

untuk kau yg dah block aku drpd twitter .

assalamualaikum.


hey there. err.
erm.

aku takde niat bruk pon dlm blog ni.
just aku taktau cmne nak ckp dpn-2 ngn kau.


sebab aku segan. bengang pon ade gak.
tiba2, kau block aku dpd twitter.
i guess so lah kan.
sbb bile aku search nama kau, takde pon profile kau dude.



then, aku stalk lak kau punya wall fb.
aku tgk, wall post yg aku hanta kat kau tuh, kau delete.
hey. knpe neh wehh ?


and masa amik gambar klas, kau nmpak mcm uncomfortable ble tgk aku.
kenape weh?
and aku terperasan mcm kau jeling-2 aku.
and again, kenape wehh ?



klau aku ada buat salah, at least beritau ok.
ni, tak. kau buat aku terpinga-2 kott.
and kau tau sape ''kau'' kan?



aku takde care lain dah.
gune blog je aku reti.
nak text,number kau pon takde.
nak cakap F2F, pehh. tak kuat lah wehh aku.
nak guna IM, erm. kau mcm jarang on9 je.
tambah plak, aku takut nak tegur kau dulu.
sorry ==''



aku harap, kau baca lah blog ni kan.
then, after kau dah bce, at least beritau lah ape slah aku.
tak kira lah kau nak beritau dlm care ape sekalipon.
even klau kau buat status utk explain bnde ni pon, aku dah ase okayy.



aku just nak tau slah aku je.
tak sedap lah ade msalah mcm ni.
kita kan 1 klas. :)
lame lagi wehh nak habis sem 2 ni.


and klau betul aku salah.
sorry okayy.
aku mintak maaf sesangat.



okayy, i'm done .

Tuesday, December 13, 2011

my only nephew

assalamualaikum.



hey guys.
err. it has been 3 weeks since i entered my 2nd sem.
oh. how i miss him so much.



haziz, .
ehehe. his name is mohd haziq hazim bin razlan.
a little naughty boy.
grr !







hey. muksu rindu awak lah.
aziq je kwn gaduh muksu kat rumah tauu. hihi



if i call him,he always ask me ''mukchu bile nak balik ni?''



ohh. damn.
i miss you. sooooooo muccchhhhhhhhh.



dia dah mcm anak aku. mne aku pegi,org akn ingat dia anak aku.
hihi.
n FYI, i has been looked after his for 3 years since he was born on 2008.
now,he is 4 years old.



dia dah pndai ckp skit2. huhu.
dlu,aku jge dia mse arwah mak aku msh ade.
dia lahir je, aku dah dkung dia. :)
then, jge dia same2 ngn mak aku smpai lah arwah mak aku pegi.
umo dy 3 taun, akk ipa aku (ibu dia) amik dy smule.



menangis lah jugak aku time tuh. huuuwaaaa :'(




but,i still can meet him if i come to my brother's house at jb.
segmat-jb, its not too far actually. hihi.
with only rm20++ ,i can take a bus to jb.


hhmm.
i cant wait for my midsem break. hihi.
i wants to see him,tease him and makes him cry.
yeahhh, i like it !



i miss you,aziq.
i will come to see you during my midsem break.
insyaAllah. :)

Wednesday, December 7, 2011

dia dah balik.

assalamualaikum.



ehe.
kali ni nak post psal class rep aku.
nik nme dia.
org nye chumel2 je.
(msti kembang dia lepas ni sbb aku puji)
hahahha



dia masuk wad dah beberapa hari.
and aku take over kje kutip payment tuk dia.
fuuhhhh. penatnye pegang duit org.
takutttt aku. aigoo.
tp takpe. aku consider keadaan dia. kesian diaa. hhmm.



hari ni,dia dah dtg klas. dia pucat je aku tgk.
mungkin tak sembuh spenuhnya ag kott.
and dia tanya smda aku ok ke tak.
hey sister , kompem lah aku ok.
kau tuh je yg tak ok. hihi.



tunggu lah kau sehat ehh.
tunggu kau dah betul2 larat.
then, baru aku cerita psal aku .
yg penting, diri kau dulu.
okayy ? :)


aku sayang kau.
thanks sbb still lagi kwan dgn aku.
aku percaya ,kau akn simpan cerita tuh.




semoga kau cepat sehat SEPENUHNYA okay.
and hope kau amik pengajaran lah . jgn pura2 sihat klau mmg dah sakit.
mkn on time. jgn skip2 meals.
jgn penat2 sgt.




*aku rindu kau sbenanye. huhu.
sje tak tnye condition kau sbb tak nak kau bangga aku risaukan kau . hihi.