Wednesday, December 7, 2011

dia dah balik.

assalamualaikum.



ehe.
kali ni nak post psal class rep aku.
nik nme dia.
org nye chumel2 je.
(msti kembang dia lepas ni sbb aku puji)
hahahha



dia masuk wad dah beberapa hari.
and aku take over kje kutip payment tuk dia.
fuuhhhh. penatnye pegang duit org.
takutttt aku. aigoo.
tp takpe. aku consider keadaan dia. kesian diaa. hhmm.



hari ni,dia dah dtg klas. dia pucat je aku tgk.
mungkin tak sembuh spenuhnya ag kott.
and dia tanya smda aku ok ke tak.
hey sister , kompem lah aku ok.
kau tuh je yg tak ok. hihi.



tunggu lah kau sehat ehh.
tunggu kau dah betul2 larat.
then, baru aku cerita psal aku .
yg penting, diri kau dulu.
okayy ? :)


aku sayang kau.
thanks sbb still lagi kwan dgn aku.
aku percaya ,kau akn simpan cerita tuh.




semoga kau cepat sehat SEPENUHNYA okay.
and hope kau amik pengajaran lah . jgn pura2 sihat klau mmg dah sakit.
mkn on time. jgn skip2 meals.
jgn penat2 sgt.




*aku rindu kau sbenanye. huhu.
sje tak tnye condition kau sbb tak nak kau bangga aku risaukan kau . hihi.

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)