Sunday, December 18, 2011

untuk kau yg dah block aku drpd twitter .

assalamualaikum.


hey there. err.
erm.

aku takde niat bruk pon dlm blog ni.
just aku taktau cmne nak ckp dpn-2 ngn kau.


sebab aku segan. bengang pon ade gak.
tiba2, kau block aku dpd twitter.
i guess so lah kan.
sbb bile aku search nama kau, takde pon profile kau dude.



then, aku stalk lak kau punya wall fb.
aku tgk, wall post yg aku hanta kat kau tuh, kau delete.
hey. knpe neh wehh ?


and masa amik gambar klas, kau nmpak mcm uncomfortable ble tgk aku.
kenape weh?
and aku terperasan mcm kau jeling-2 aku.
and again, kenape wehh ?



klau aku ada buat salah, at least beritau ok.
ni, tak. kau buat aku terpinga-2 kott.
and kau tau sape ''kau'' kan?



aku takde care lain dah.
gune blog je aku reti.
nak text,number kau pon takde.
nak cakap F2F, pehh. tak kuat lah wehh aku.
nak guna IM, erm. kau mcm jarang on9 je.
tambah plak, aku takut nak tegur kau dulu.
sorry ==''



aku harap, kau baca lah blog ni kan.
then, after kau dah bce, at least beritau lah ape slah aku.
tak kira lah kau nak beritau dlm care ape sekalipon.
even klau kau buat status utk explain bnde ni pon, aku dah ase okayy.



aku just nak tau slah aku je.
tak sedap lah ade msalah mcm ni.
kita kan 1 klas. :)
lame lagi wehh nak habis sem 2 ni.


and klau betul aku salah.
sorry okayy.
aku mintak maaf sesangat.



okayy, i'm done .

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)