Wednesday, January 11, 2012

RESULT MUET

assalamualaikum





okayy guys.
korang rse aku dpt brape?
band 6? wahhh. alhamdulillah lah kan ! haha



tak,tak. hm~
once dah pkul 12 lbeh,aku trus cek result aku.
biasenye,org tggu smpai kol 12 sbb nak wish besday or nak count down kan?
aku and anggota platun aku yg lain ni, beza plak citernye.


masing2 excited nak tgk result.
mule2 aku bce status diorang sume kat twitter.
byk yg ''alhamdulillah'' . but somehow,ade gak yg mngeluh.



then tetibe,uma dpn aku ni mnjerit2 mcm histeria. and aku agak je lah.
mungkin eh. mungkin mreka dpat band 4.


aku pon slow2 check. errr.
cepat je dpat msej.
aku bukak .
and then..


hhmm. kecewa weh.


BAND 3


nak further in law studies,kne band 4. alamatnye,aku kne repeat ag lah.
malunyaaa wehhh.
siyes aku maluuu.



but at least, aku try the best. aku dah buat part aku.
so,tkpe. jgn givup.
aku repeat ag bln 3 nnti. insyaAllah, nasib mnyebelahi aku.



p/s: kpd kwn2 aku yg kne repeat,mai lah repeat berjemaah ehh. kite try lagi same2.
kite jgn givup. ade 2 lagi pluang. so,gunakan. jgn patah balik.
kne habiskan gak journey neh.






'' la tahzan . sesungguhnya Allah selalu bersama orang2 yg sabar. Allah takkan sia2kan hati yg berharap. Allah takkan menguji hambanya melebihi kekuatan hamba itu sendiri''

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)