Monday, February 20, 2012

dingin,

assalamualaikum.



mula2, semuanya okay.
sbb awal2 masuk sem ni kau kata kat kiteorg ''aku nak jauhkan diri drpd diorang''
then now, what happen ?
kau makin rapat ngn diorang. kau join diorang g mna2.
mna pegi janji manis kau weh?


then, kau bergaduh dgn dia psal bersihkan uma.
kau berkira kan? hhm.
kau tau tak. aku and dia selalu bersihkan the whole area of the house.
kiteorg tak bunyi pon. time kau, semua kau bunyi. semua kau beta.



apa ah salah kiteorg kat kau ?
memang,dia tak pndai tegur org. tapi kau kena tau.
dia dah lama sabar dgn kau. tahan dgn kau.
and tak sangka hari yg aku balik, dia text aku.
dia kata dia gduh ngn kau.


kau tau tak? dia concern gila dgn kau.
dia menyesal gila tengking kau. and kau? still dgn ego kau.

kiteorg try guide kau. try nak tlg kau.
try nak bg kau independent. try taknak pampered kan kau lagi.
tapi, mungkin cra kiteorg salah kot. and thts why,kau makin jauh.
it doesn't matter my dear. kau pon ade hak kn?
so,thts why we gave it back to you.
buatlah apa kau nak buat. kiteorg takkan campur lagi.
bukan apa, cuma kiteorg taknak kau rasa terkongkong.



we are so sorry ok. tapi, ape pon jadi,kiteorg takde niat nak sisihkan kau.
semuanya dingin lepas insiden tu. kita masing2 tak bercakap.
aku rasa bilik kita mcm sumenye mayat hidup.
tak happy mcm tuh. like seriously, i miss our ''old spirit'' .
rindu nak gelak2 . rindu nak mekak2. rindu nak nyanyi2, tgk movie .



tapi,mungkin ni waktu puncak utk kita semua kot.
since asasi dah nak habis. so, nnti takde lah msing2 rsa sedih sgt nak pisah kan?
mungkin ada baiknya kita semua mcm ni.
walau aku sedih. aku still sayang kau. still lagi amik tau hal kau.
aku still anggap kau ''adek'' aku. forever. aku takkan lupa sape kau dalam hidup aku.
i promise you. :')

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)