Friday, February 24, 2012

stressnya aku.

assalamualaikum.



final dah dekat. and aku ? still mcm ni.
sebok nak melayan perasaan.
patutnye aku tak payah nak sibuk2 kot pasal hal mcm ni.


btw guys, aku tau. lagu blog aku ni agak tak senonoh,haha.
tapi, aku nak cakap. lagu ni aku suke gile.
sape nak condenm, lantak ah.
kesah plak aku. :D


aku nak jadi mcm dlu. sape tak suke, jgn follow blog aku ag okay. hehe.
*gua tak penah complaint blog org lain so, org lain takde hak nak complaint aku punye blog okay !*




sebelum lupa, ni jadual final aku :


Jadual Final Examination PI005/2:

Friday ( 16 Mac ): 2.45PM - 4.45PM -> ECO 099
Monday ( 19 Mac ): 9.00AM - 12.00PM -> LAW 037
Tuesday ( 20 Mac ): 2.15PM - 4.15PM -> CTU 082
Wednesday ( 21 Mac ): 9.00AM - 12.00PM -> LAW 039
Saturday ( 24 Mac ): 9.00AM - 12.00PM -> LAW 087
Monday ( 26 Mac ): 9.00Am - 12.00PM -> LAW 088



awesome tak ? hihi. so, aku kena lah gile study. mungkin kena lebih skit berbanding sem lepas.
sbb sem ni tough gile. so, i'm gonna gone trough it and make it damn awesome.
pray for me guys ! :)



''u will never win,trust me''-yaya a.k.a zura
-orange1407-

2 comments:

  1. harapan itu mesti di sekalikan dengan doa dan usaha.
    btw, goodluck.



    kbye.

    ReplyDelete

thanks for reading this trash. :)