Sunday, March 25, 2012

pengakhirannya.

assalamualaikum.


asasi dah nak tamat.
aku tiba2 rasa sedih pulak nak tinggalkan bumi kuantan.
nnti mesti dah tak jejak sini lagi :(



haishhhh,
nanti mesti aku rindu.
rindu nak gila2, rindu nak pegi TC, rindu nak pegi klas,jumpa madam2 and sir2 sekalian.
rindu gelak2 dgn classmates, rindu berjimba2 dgn zati and hani.
rindu nak gaduh2 or naik angin kat adek.
alamak~~




mcm mana aku nak elak rindu ni?
nnti masuk degree, suasana dah lain.
yg rapat wktu skrg, msti akan berubah nnti.
tak semua kawan akan stay dgn kita kan ? ;')


aku terima hakikat tuh.
and kau, aku buat keputusan nak beritau hal tu sbb aku tak suka simpan perasaan aku.
sorry kalau kau rasa tak selesa.
but at least, i tried.



korang, nanti klau dah jauh, jgn lupa aku tau.
jgn lupa kenangan kita semua.
aku mintak maaf klau ada salah silap. ade yg aku sengaja, ade yang tak. hihi
ape2 pon, aku doakan yg terbaik buat semua org.
kita berjaya sama2 ok ?




akhir kata, asasi ni lg 1 pengalaman manis aku,
aku belajar cara hidup, belajar kenal erti dunia sbenar,
belajar cara2 menghadapi karenah org lain.
dan yg paling pnting, belajar mencintai apa jua benda hanya kerana Allah.





terima kasih.
asasi banyak merubah aku.
drpd free hair, pada yg permanent pkai tdung.
drpd pkai bju lengan pndek, kpd pkai inner or bju lengan pnjg full cover.
drpd cinta nafsu, kpd cinta krna Allah.
drpd kasar, kpd feminin.
drpd hati batu, kpd hati yg sayu melihat kesusahan org lain.


terima kasih asasi uitm kuantan batch 1993.
korang ttp dlm ingatan aku. :')

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)