Monday, May 21, 2012

degree dan master

assalmualaikum



semoga anda semua berada dlm keadaan sihat ye readers semua ! :)



ni ada info sikit bagi yg taktahu.
yg dah tahu tuh, nak tahu lagi pon bolehh.


mesti korang kata ''aik,selalu minah ni post psal sedih je''

woi, memang nak mati lah klau pkir mcm tu.
aku ni walau sengal2 batu,still berguna jugak tauu.hihi



okay,now lets talk about our main point.
just now, aku chatting dgn sorang kakak senior aku.
i told her that i can't pursue my study in law.
sedih kan bunyi nye?


tapi kakak tu kata,
alah,rezeki ada kat mna2 je. nnti smbung lah master in law.


and i was likeee ''wink,wink ! there is still a chance''.
hehehe.
so, kpd kawan2 yg rsa kcewa sbb tak dpat smbung degree law, jgn risauu.
nnti master amik lah law balik ehhh.



yg penting kne sabar.
yelah, u have to wait for 3/4 years before u can take law in master again :)
org yg sabar pasti terima kejayaan.



so,chill ya kawan2.
jangan bersedih. macam2 cara masih ada untuk capai cita2.
1 pintu tertutup, pintu yg lain masih terbuka.

''Allah bersama2 dgn org yg sabar. Dia takkan menguji kamu melebhi daripada kemampuanmu. tadahkan tgn dan berdoa. yakinlah bahawa dia kan mengabulkan permintaan mu''


p/s: entry ni khas utk kawan2 asasi law aku yg tak dpt pursue in BLS. :)

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)