Friday, August 31, 2012

jealous.

assalamaualaikum.



rasa gembira bila tgk ada akak2 and abang2 senior yg dah nak kawin.
tambah gembira lagi bila tgk kawan2 aku naik pelamin.
rasa mcm syok je kan ?


aku ni?
bilalah lagi kan. huhu
mengharap bulan jatuh ke riba.
tapi,mungkin jugak bakal suami aku tengah usaha keras utk aku.
hihi. *perasan kejap* :P


jealous sebenarnya bila ramai org sekeliling dah jumpa soulmate.
aku jugak yg masih tertanya2 mana lah soulmate aku skrg ni.
sihat ke dia?
happy ke dia?
awakkk. cepat2lah datang minang saya.
jadi imam saya.
guide saya .
and saya akan jadi yg terbaik utk awak.


awak pon skrg msti tengah tertanya2 kan siapa wife awk nnti?
tapi,siapa pon awak, saya terima seadanya okay.


cepat2 dtg tau.
saya jealous tgk mereka semua. ==''
so,awk kne minang saya jugak. hihi.
tapi,let me finish my degree and master 1st. :P

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this trash. :)